sâmbătă, 16 august 2014

GURU BARBU SIMION-PAMFLET 4-ÎNTREBARE

                                                  

Stimați români din țară și din diaspora ! Cu deosebită stimă și cu sufletul încercat de o mare remușcare prin faptul că am ajuns în situația de a cere ajutor la români care au avut noroc în viață și au putut agonisi ceva bunăstare și care vor avea bună voință de a ajuta prin sponsorizare un ne însemnat poet, romancier, scenarist, pamfletar și altele ca pe viitor să am minima posibilitate de a mai scrie pe blog diverse, actualmente ne mai având bani de a plăti abonamentul la cablu și la internet, ba de multe ori neavând bani nici pentru o pâine. Actualmente fata mea care de 11 ani a fost îmbolnăvită de contele incapuciato, care actualmente este diavolul pe pământ, și care după o colaborare de peste 10 ani, mi-am dat seama că este șeful diavolilor pe Terra, trimis special la București, România, unde foarte curând va avea loc cea mai mare bătălie în astral și paranormal, pentru refacerea Grădinii Maicii Domnului. Acest diavol homosexual când am rupt legătura cu el mi-a îmbolnăvit fata transferând în spiritul și trupul ei mai mulți diavoli foarte periculoși, de atunci în casa noastră nu mai există pace și liniște, și lipsa acută de bani nu ne permite să plătim exorcizarea la preoții care se pricep să facă asemenea slujbe. În consecință cine are bunăvoință de a mă sponsoriza de a mai putea să public în viitor diverse scrieri, vă rog să trimiteți ajutorul DVS în contu: BARBU SIMION, CONT IBAN: RO04CARP041900804251RO01 deschis la CARPATICA  BUCUREȘTI ALBA IULIA, sau ON LINE la OFICIUL POȘTAL 4, PE NUMELE BARBU SIMION dar anunțîndu-mă prin telefon : 0727719196 că mi s-a trimis o sumă de lei la poșta 4. Vă mulțumesc anticipat iar pentru cei ce au voința de a mă ajuta voi scrie diverse poezii sau altele și voi putea să dau anumite sfaturi în diverse probleme legate de familie, societate, școală, sănătate, etc și voi face diverse rugăciuni, mantre și yantre pentru a aduce în familiile DVS bogăție și fericire și multe alte practici benefice la momentul solicitării. Cu stimă și respect ! Dumnezeu să vă bine cuvânteze !


 ÎNTREBARE
Această întrebare are nevoie la început de a clarifica într-un anumit fel lucrurile :
Poporul român este format din două categorii de români şi anume:
1.Un popor român format din români săraci, bolnavi, cu pensi mici, cu salarii mici, fără şcoli şi spitale, cu preţurile cele mai mari din lume care la ora actuală mai suntem în ţară aproxumativ vreo 6 (şase) milioane şi pe care îl vom numi pur şi simplu – poporul român
2. un popor român format din toate adunăturile de prin lume, toţi hoţii, bandiţii, homosexualii, criminalii, toate scursurile fără ţară care au aflat de la rudele lor din interiorul româniei că acum după lovitura de stat din 1989 pot veni în România cu posibilitatea de a fura la discreţie din averea strânsă cu sudoare de poporul român,  şi că oricine fură şi au rude la Ierusalim nu vor fi condamnaţi niciodată, iar cu banii furaţi se vor distra de voie prin România şi alte ţări, iar pe aceştia îi vom numi pur şi simplu – „poporul român”.
Toate televiziunile din România şi din toată lumea, se ştie, aparţin poporului evreu deoarece cu de la sine putere şi-au luat, cu tupeu, sarcina de a da voie la a deschide un post de TV sau de Radio, numai la cei de origine evreiască, deoarece dacă ar mai fi un singur post de la alt popor atunci sigur va fi cineva care va atrage atenţia asupra tuturor minciunilor, în proporţie de 90 %, spuse pe posturile deja existente.

De aceea acum întreb şi eu ca prostu’ de ce la toate televiziunile existente când se face un concurs de a fi extras un cetăţean câştigător fie pentru un TV, sau un mobil, sau maşină mică, sau apartment, etc.sau la loteria Română, câştigători sunt tot mereu oameni din „poporul român”. Zilele acestea la DIGI 24 tv în primele 3 ore ale dimineţii la concursul de câştig a unor mobile foarte scumpe tot cetăţenii din cadrul „poporului român” căştigă. Vedeţi se poate spune că  tot poporul român câştigă !?
       GURU BARBU SIMION

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu