miercuri, 26 noiembrie 2014

GURU BARBU SIMION-LEGEA VOTULUI ELECTRONIC

Stimați români din țară și din diaspora ! Cu deosebită stimă și cu sufletul încercat de o mare remușcare prin faptul că am ajuns în situația de a cere ajutor la români care au avut noroc în viață și au putut agonisi ceva bunăstare și care vor avea bună voință de a ajuta prin sponsorizare un ne însemnat poet, romancier, scenarist, pamfletar și altele ca pe viitor să am minima posibilitate de a mai scrie pe blog diverse, actualmente ne mai având bani de a plăti abonamentul la cablu și la internet, ba de multe ori neavând bani nici pentru o pâine. Actualmente fata mea care de 11 ani a fost îmbolnăvită de contele incapuciato, care actualmente este diavolul pe pământ, și care după o colaborare de peste 10 ani, mi-am dat seama că este șeful diavolilor pe Terra, trimis special la București, România, unde foarte curând va avea loc cea mai mare bătălie în astral și paranormal, pentru refacerea Grădinii Maicii Domnului. Acest diavol homosexual când am rupt legătura cu el mi-a îmbolnăvit fata transferând în spiritul și trupul ei mai mulți diavoli foarte periculoși, de atunci în casa noastră nu mai există pace și liniște, și lipsa acută de bani nu ne permite să plătim exorcizarea la preoții care se pricep să facă asemenea slujbe. În consecință cine are bunăvoință de a mă sponsoriza de a mai putea să public în viitor diverse scrieri, vă rog să trimiteți ajutorul DVS în contu: BARBU SIMION, CONT IBAN: RO04CARP041900804251RO01 deschis la CARPATICA  BUCUREȘTI ALBA IULIA, sau ON LINE la OFICIUL POȘTAL 4, PE NUMELE BARBU SIMION dar anunțîndu-mă prin telefon : 0727719196 că mi s-a trimis o sumă de lei la poșta 4. Vă mulțumesc anticipat iar pentru cei ce au voința de a mă ajuta voi scrie diverse poezii sau altele și voi putea să dau anumite sfaturi în diverse probleme legate de familie, societate, școală, sănătate, etc și voi face diverse rugăciuni, mantre și yantre pentru a aduce în familiile DVS bogăție și fericire și multe alte practici benefice la momentul solicitării. Cu stimă și respect ! Dumnezeu să vă bine cuvânteze !

LEGEA  VOTULUI  ELECTRONIC
ART. 1 – Orice persoană de naționalitate română, cu domiciliul în România conform cu documentul de identitate, cartea de identitate, buletin de identitate, pașaport, care în ziua declarată ca zi de vot ( alegeri  prezidențiale sau parlamentare sau referendum) au cel puțin ziua împlinirii vârstei de 18 ani sunt apte de a-și exprima, liber, și neviciat voința prin care votează în cunoștiință de cauză unul din cetățeanul propus la președenție sau partidul care ia parte la alegerile din ziua stabilită conform cu anunțurile mass media din România.
ART. 2 – Persoanele de naționalitate Română, indiferent de etnie, sex, apartenență politică, stare socială, stare familiară, angajat, șomer sau pensionar au drept de vot fie că sunt în România sau peste graniță.
ART. 3-  Pesoanele care au interdictție la  alegerile electorale ca urmare a unei condamnări civile sau penale nu au drept de vot.
ART.4 – Forma tehnică de exprimare a voinței cetățenilor este de formă electronică șI se va pregăti cu cel puțin 3 luni de zile înainte de ziua desemnată de către Guvernul României ca zi de vot electoral.
ART.5 – Cu cel puțin 3 luni înainte de ziua prestabilită ca zi de vot general Guvernul României va anuța prin toate formele de mass media, adresele de email la care toate persoanele apte de vot să trimită email-urile lor care să cuprindă pe o pagină albă de format A4,  xerocopie de pe documentul său de identitate (CI, BI, pașaport ), semnătura sa olografă pe foaia de hârtie cu pix de culoare neagră sau albastră,  ca șI amprenta palmei sale (dreapta sau stânga) șI a celor 5 degete separate, iar într-un dreptunghi desenat cu pixul să se scrie pe coala de hârtie într-un dreptunghi ( 12 cm X 5 cm aproximativ) în  partea  dreaptă  sus  “ VOTEZ CU PERSOANA SAU PARTIDUL “.
ART.6 – Persoanele care nu au ambele măini,  fie din naștere sau prin accident,  ca șI persoanele care sunt oarbe nu vor vota, deoarece prin această formă de vot electronic este posibil ca persoaana care îI va ajuta la întocmirea formelor de vot electronic să-șI impugnă într-un fel sau altul voința lor față de persoana cu handicap.
ART.7 – Foaia de hârtie format A4 completată cu toate  cele înscrise la art.5 va fi trimisă prin email la unul din email-urile anunțate de Guvernul României cu cel puțin 3 luni înainte de ultima zi satbilită în care voturile vor fi legal valabile, cu cel puțin cu 24 de ore până la ora de adunare a voturilor legal valabil exprimate.  
ART.8 - În satele îndepărtate se va instala cu cel puțin 4 luni înainte de ziua de vot un calculator cu email de unde persoanele să poată trimite votul electronic iar unul din localnici va fi instruit cum să realizeze trimiterea de emailuri.  De asemenea în satele ca șI în comunele care au poștă, școală, primărie persoanele pot să trimită emailurile de la acestea. Deasemenea orice calculator particular care deține email poate să trimită votul electronic la adresele de email propuse de Guvern.
ART.9 - Votarea va fi valabil îndeplinită numai după primirea de către expeditor a unui răspuns prin acelașI email că emailul său a fost recepționat în bune condiții. Emailul de răspuns va purta stema României șI înscrisul “Vot valabil exprimat”.  În cazul că lipsește unul din documentele cerute la art.5 se va răspunde  “lipsă document …” Dacă recepționarea  emailului a fost  defectuasă  din punct de vedere tehnic se va trimite răspuns “ retrimite din nou” sau “ email defect – trimitețI de la alt email”.
Art.10 – Emailurile guvernamentale unde se vor primi toate emilurile, trimise de cetățenii votanțI din Romănia ca șI cei de peste graniță, vor fi manipulate de către persoane care nu aparțin partidelor care participă la alegeri sau care nu au anumite relații cu persoanele care sunt propuse a fi alese la funcția de Președinte.


            26.11.2014                              Guru Ec. Barbu Simion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu